Skip to content

zorgboerderij Lindenlaan

Op zorgboerderij Lindenlaan worden paardrijlessen aangeboden voor mensen binnen en buiten de Wettering.
Het paard kan op verschillende manieren worden ingezet om zowel fysieke- als mentale doelen te bereiken.

Paardenrusthuis

Dagelijks zorgen we er samen voor dat het werk gedaan wordt. Ieder draagt zijn steentje bij in zijn eigen tempo en vanuit zijn eigen voorkeuren, mogelijkheden en persoonlijke leerdoelen.

Op de Wettering bieden wij u mogelijkheden voor stalling in ons kleinschalig paardenrusthuis. De paarden krijgen veel aandacht en worden dagelijks intensief verzorgd door onze medewerkers onder deskundige begeleiding.

Klik hier om naar het paardenrusthuis te gaan.

Varkenshouderij

7-2(kleiner)Op de kleinschalige scharrelvarkenshouderij worden de biggen opgefokt tot vleesvarkens. Het welzijn van de dieren staat voorop. De varkens liggen in ruime hokken met stro en hebben allemaal een uitloop naar buiten. De varkens worden verkocht aan de Lindenhoff in Baambrugge. Deze levert exclusieve dagverse producten aan diverse kwaliteitsrestaurants, en heeft op de authentieke boerderij een grote landwinkel.

Kleindieren en Kippen

Op de Wettering leven diverse kleine huisdieren: geiten, kippen, konijnen, cavia’s, hamsters, volièrevogeltjes, katten en een hond.

Houtbewerking en Klussen

Leren meten, zagen en timmeren bij houtbewerking en tijdens het klussen in en om de boerderij. We maken diverse producten van steigerhout. Zoals tafels, loungebanken, tuinbanken, brieven bussen, kapstokken, plantenbakken, nestkastjes. Deze zijn op maat te bestellen. Neem voor meer informatie telefonisch contact op.

Back To Top