Skip to content

Wonen

voetbal+-team-2016

Ieder mens is uniek en waardevol. Met eigen talenten en beperkingen, verlangens en behoeften. Dit gemeenschappelijk mens-zijn verbindt ons met elkaar. De medemens met een grotere behoefte aan zorg en begeleiding is zo mooi anders en toch hetzelfde.

In de leefgemeenschap van de Wettering geven we iedere dag vorm, inhoud en zin aan het gewone (samen-)leven. Dit op alle levensgebieden: wonen, werken, leren en vrije tijd. We gaan daarbij uit van ieders individuele kracht, talent, interesse en mogelijkheden.

De zorgboerderij Zijvond ligt in de polder nabij natuurgebied De Meren, aan de doorgaande weg richting de van Heemstraweg tussen Nijmegen en ’s – Hertogenbosch.
Op de zorgboerderij zijn 6 appartementen en 4 kamers gevestigd aangeschakeld aan het woonhuis van de familie Pijnenburg.

De zorgboerderij Lindenlaan ligt in de polder aan de doorgaande weg tussen Dreumel en Alphen, richting de van Heemstraweg tussen Nijmegen en ’s – Hertogenbosch. Op de zorgboerderij zijn 8 appartementen met een gezamenlijke woonkamer gevestigd. Daarnaast zijn er 2 kamers in het woonhuis beschikbaar.

Back To Top