Skip to content

Werken

Medewerkers (cliënten) doen dagelijks werkervaring op en leren hun grenzen te verleggen. Regelmatig worden er aan bezoekers rondleidingen gegeven.

Zorgboerderij Lindenlaan ligt aan de doorgaande weg tussen de dorpen Alphen en Dreumel.
Deze bestaat uit een paardenrusthuis en een kleine scharrelvarkenshouderij. Ook zijn er kippen, knaagdieren en andere kleine huisdieren gevestigd. Er zijn diverse werkruimten waaronder een houtwerkplaats, een leslokaal en er is een gezellige kantine. Het groenonderhoud en het onderhoud aan de gebouwen doen we, in samenwerking met enkele vakmensen, zelf.

Ook op de zorgboerderij Zijvond, gelegen aan een doorgaande weg tussen Dreumel en Wamel, zijn paarden en knaagdieren gehuisvest. Er is ook een grote moestuin met een tunnelkas aangelegd waar we zelf onze eigen groenten leren verbouwen, oogsten en verwerken.

In de lunchroom/atelier “Bij van alles ’n bietje” in het dorp Alphen maken medewerkers creatieve cadeauartikelen voor in de winkel. Ieder volgens zijn eigen interesse en leerlijn. In het horecagedeelte leren medewerkers gebak, zoete lekkernijen en een eenvoudige lunch klaarmaken en gasten bedienen. Op een vanzelfsprekende manier vindt er ontmoeting en integratie plaats wat bijdraagt aan de ontwikkeling van sociale vaardigheden van medewerkers.

Back To Top