Ga naar hoofdinhoud

 

Mijn naam is Esseline McKenzie en ik ben 63 jaar. Sinds 1 november 2021 ben ik de nieuwe externe klachtenfunctionaris voor de Wettering.

Graag stel ik mij even aan u voor.

Mijn achtergrond in vogelvlucht: De eerste 15 jaar van mijn loopbaan heb ik in de jeugdhulpverlening gewerkt. Daarna heb ik ruim 15 jaar als leidinggevende gewerkt binnen oa de gehandicapte zorg. Na het behalen van mijn mediator diploma, ben ik in 2007 klachtenfunctionaris geworden voor de cliënten van een grote zorginstelling voor mensen met een lichamelijke beperking. Intussen ben ik als ZZP-er klachtenfunctionaris voor een zevental zorg- en verpleeginstellingen als ook vertrouwenspersoon voor verschillende instellingen.

Als leidinggevende heb ik met heel veel plezier 5 jaar leiding mogen gegeven aan de begeleiders van een Zorgboerderij in Winterswijk.

Voor mij was het dan ook geen moeilijke keus, toen ik werd gevraagd, om als klachtenfunctionaris ook voor de Wettering beschikbaar te zijn. Het enthousiasme van Erika maakte het helemaal makkelijk.

Uit ervaring weet ik, dat ook op een prachtige plek met enthousiaste mensen, er toch dingen kunnen zijn, waar je last van hebt of ontevreden over bent. Soms lukt het niet om daar onderling goed uit te komen. Daarom is er een klachtenfunctionaris, die kan ondersteunen om weer goed verder te kunnen met elkaar.

Klachtenfunctionaris’ klinkt erg formeel, maar een klacht wordt niet groter of ernstiger wanneer hij bij mij wordt gemeld. Het is juist de bedoeling om een goede oplossing te zoeken, zodat je samen weer beter verder kan.

Via onderstaande gegevens ben ik rechtstreeks te bereiken voor meer informatie, consultatie of een klacht. ( Zie ook de klachtenregeling van De Wettering)

 

Tel      : 06-33870706

Mail    : e.mckenzie@upcmail.nl

Back To Top