Ga naar hoofdinhoud

Deelnemers gezocht voor gemeenschappelijke moestuin in Dreumel!

Lijkt het je leuk om zelf je eigen groenten te verbouwen maar heb je geen ruimte in je tuin, mis je de kennis of zie je ertegenop om zelf een moestuin aan te leggen en te onderhouden? Op zorgboerderij de Wettering in Dreumel zoeken we nog deelnemers voor onze gemeenschappelijke moestuin!

Wij moestuinieren in samenwerking met “de Tuinders”. www.detuinders.nl

Hoe werkt het?

Voor een vast bedrag per week tuinier je een heel seizoen lang met een groep deelnemers mee in een moestuin van ruim 500 m2. De ervaren tuinders hebben een mooi teeltplan opgesteld, zodat je 30 weken lang een lekker, gezond en gevarieerd groentepakket mee naar huis kunt nemen. Zij begeleiden de groep en leren je als deelnemer semiprofessioneel moestuinieren vanuit een duurzame en biologische aanpak. Alle tuinmaterialen zijn al aanwezig! Ervaring is niet nodig!

Elke week krijg je via de app een kort overzicht van de komende les. Hierin vind je wat je praktisch die week in de moestuin gaat doen en welk thema we gaan behandelen. Digitaal krijg je toegang tot de moestuincursus XL met de reader met achtergrondinformatie en een kennisbank met extra informatie over de groenten en kruiden die je teelt. Daarnaast delen we door het jaar heen ook interessante artikelen en recepten. Zo willen wij moestuinieren leuk, leerzaam en gemakkelijk maken voor iedereen.

We gaan wekelijks op zaterdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur met elkaar aan de slag op de Zijvond 4 in Dreumel. Daarnaast ben je natuurlijk van harte welkom om op een zelfgekozen tijdstip in de week in de moestuin mee te komen helpen.

Gemeenschappelijke moestuin

Zorgboerderij de Wettering ism “de Tuinders”

Zijvond 4 in Dreumel

Meer informatie en opgave deelname via:

www.detuinders.nl

Back To Top