skip to Main Content

Deelnemers gezocht voor gemeenschappelijke moestuin in Dreumel!

Lijkt het je leuk om zelf je eigen groenten te verbouwen maar heb je geen ruimte in je tuin, of zie je ertegenop om zelf een moestuin aan te leggen en te onderhouden?

Op zorgboerderij de Wettering zoeken we nog deelnemers om met ons mee te doen met onze gemeenschappelijke moestuin!

Wij moestuinieren in samenwerking met “de Tuinders”.

Hoe werkt het?

Voor 15 euro per week tuinier je een heel seizoen met een groep mee in een moestuin van ruim 500 m2. De ervaren tuinders Johan en Frank hebben een mooi teeltplan opgesteld, zodat je 30 weken lang een lekker, gezond en gevarieerd groentepakket mee naar huis kunt nemen. Ze begeleiden de groep en leren je als deelnemer semiprofessioneel moestuinieren vanuit een duurzame en biologische aanpak. Ook alle tuinmaterialen zijn aanwezig!

Elke week krijg je een kort overzicht van de komende les. Hierin vind je wat je praktisch die week in de moestuin gaat doen en welk thema we gaan behandelen.

Digitaal krijg je toegang tot de moestuincursus XL met de reader met achtergrondinformatie en een kennisbank met extra informatie over de groenten en kruiden die je teelt. Daarnaast delen we door het jaar heen ook interessante artikelen en recepten. Zo willen wij moestuinieren leuk, leerzaam en gemakkelijk maken voor iedereen. (zie ook: www.detuinders.nl)

We gaan wekelijks op maandagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur met elkaar aan de slag op de Zijvond 4 in Dreumel. Daarnaast ben je natuurlijk van harte welkom om op een zelfgekozen tijdstip in de week in de moestuin mee te komen helpen. Ervaring is niet nodig!

Gemeenschappelijke moestuin

Zorgboerderij de Wettering ism de Tuinders

Zijvond 4 in Dreumel

Voor meer informatie / opgave deelname:

Jan en Erika Pijnenburg tel: 06-40992527 / 06-23493250

Email: contact@dewettering.nl

Back To Top